Saver

3000 Tonluk Denizaltı Yüzer Havuz Türk Deniz Kuvvetleri'nin hizmetinde

Deniz 02.06.2023 - 16:38, Güncelleme: 02.06.2023 - 16:38 11750+ kez okundu.
 

3000 Tonluk Denizaltı Yüzer Havuz Türk Deniz Kuvvetleri'nin hizmetinde

ASFAT bir ilke imza attı ve 3000 Tonluk Denizaltı Yüzer Havuzu Deniz Kuvvetleri'nin hizmetine sundu.
ASFAT bir ilke imza attı ve 3000 Tonluk Denizaltı Yüzer Havuzu Deniz Kuvvetleri'nin hizmetine sundu. ASFAT'tan yapılan açıklamada, "Türk Deniz Kuvvetleri Komutanlığımızın denizaltı inşa ve modernizasyon ihtiyaçlarının karşılanması için kritik öneme haiz, kendi özellikleriyle dünyada tek olan Denizaltı Havuzumuzun test ve tecrübeleri başarılı bir şekilde tamamlanarak Tersaneler Genel Müdürlüğümüze teslim edildi. Asil milletimiz ve şanlı Leventlerimize hayırlı olsun!" ifadeleri kullanıldı.  Konu ile ilgili Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımında da, "Millî Savunma Bakanlığı bağlısı MSB ASFAT yükleniciliğinde inşa edilen 3000 Tonluk Denizaltı Yüzer Havuzu’nun kabul faaliyetleri 01 Haziran 2023 tarihinde başarıyla tamamlanmıştır. Yüzer Havuz Gölcük Tersanesi Komutanlığında gerçekleştirilen denizaltı inşa, bakım ve onarım faaliyetlerinde kullanılacak olup sahip olduğu açılır kapanır çatı sistemi sayesinde atmosferik şartlardan bağımsız çalışma imkânı sağlayacak, denizaltı inşa ve onarım süreçlerini hızlandıracaktır" denildi.  
ASFAT bir ilke imza attı ve 3000 Tonluk Denizaltı Yüzer Havuzu Deniz Kuvvetleri'nin hizmetine sundu.

ASFAT bir ilke imza attı ve 3000 Tonluk Denizaltı Yüzer Havuzu Deniz Kuvvetleri'nin hizmetine sundu.

ASFAT'tan yapılan açıklamada, "Türk Deniz Kuvvetleri Komutanlığımızın denizaltı inşa ve modernizasyon ihtiyaçlarının karşılanması için kritik öneme haiz, kendi özellikleriyle dünyada tek olan Denizaltı Havuzumuzun test ve tecrübeleri başarılı bir şekilde tamamlanarak Tersaneler Genel Müdürlüğümüze teslim edildi. Asil milletimiz ve şanlı Leventlerimize hayırlı olsun!" ifadeleri kullanıldı. 

Konu ile ilgili Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımında da, "Millî Savunma Bakanlığı bağlısı MSB ASFAT yükleniciliğinde inşa edilen 3000 Tonluk Denizaltı Yüzer Havuzu’nun kabul faaliyetleri 01 Haziran 2023 tarihinde başarıyla tamamlanmıştır. Yüzer Havuz Gölcük Tersanesi Komutanlığında gerçekleştirilen denizaltı inşa, bakım ve onarım faaliyetlerinde kullanılacak olup sahip olduğu açılır kapanır çatı sistemi sayesinde atmosferik şartlardan bağımsız çalışma imkânı sağlayacak, denizaltı inşa ve onarım süreçlerini hızlandıracaktır" denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve highdefence.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.